Julpynt och trehjuling

Tjenare tjenare!

Hoppas allt står bra till där ute i stugorna! Har ni börjat julpynta än? Violetta är i full färd att göra om vårt hus till ett jullandskap känns det som. Snacka om att hon går in för detta! Min uppgift är att sätta ljusslingor ute i trädgården. Upp i flaggstången och runt entrén. Det gör ju ändå att det blir extra mysigt kan jag väl erkänna.

Detta är första julen som vi ska spendera med släkterna involverade så det blir en del fix för att få ihop att träffa alla och vart man ska hålla hus osv. Lite väl omständigt kan jag tycka. Det smidigaste hade ju varit om alla bara kom hem till oss så kör vi knytis och tittar på Kalle Anka.

Violettas morfar har lite svårt att gå eftersom han börjar bli gammal så det är väl änna det det hänger på ifall vi kan vara här. Det andra förslaget var att vara hemma hos hennes föräldrar för dom har ingen trappa upp till huset som vi. Iallaf. Vi har hittat ett kanonerbjudande hos Monty trehjulingar på just en trehjuling till hennes morfar, det hade ju varit perfekt för honom att crusa runt på. Tänk vilka moderniteter det finns för att underlätta livet för människor. Skitbra ju! Han skulle nog bli himla glad om han fick en sån i julklapp. Frågan är bara hur vi skulle slå in den, haha! Det är ju inte direkt så att jultomten kan slinka ner den i julklappssäcken.

Violettas morfar är väldigt motorintresserad och vi har haft många och långa diskussioner om detta. Han jobbade på en bilverkstad i sina ungdomsdagar och jag har fått lite tips och trix att tänka på för att underlätta jobbet. Det är himla roligt att få höra gamla historier från den tiden en annan bara var en liten lort, om ens det.

Tillbaka till julpyntet. Till en början diskuterade vi hur vi skulle ha det, men som vanligt har vi lite skilda åsikter så det slutade med att Violetta får bestämma inomhus och jag får bestämma utomhus. Det är väl ändå en lagom uppdelning kan en tycka. Jag har ju aldrig riktigt firat jul ordentligt eftersom jag inte har några syskon och mina föräldrar hellre åkte utomlands när jag var yngre. Får se om dom håller sig på hemmaplan i år och hur vi då delar upp dagarna. Kanske julafton hos Violettas föräldrar och juldagen hos mina. Kan ändå erkänna att jag är jädrigt sugen på julskinka och julöl iallaf.

Ha det gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *