Planerar för fulla muggar

Godagens i stugorna!

Även om det är lågsäsong på jobbet så ligger vi ju inte på latsidan, det snurrar alldeles för mö idéer i mitt huvud för att jag ska kunna släppat helt. Just nu håller jag på att planera ett mopperace med tillhörande marknad. Jag vill ha livemusik, trevliga matstånd där man kan testa på nya saker, och dessutom har jag hört av mig till flera återförsäljare av veteranmopeddelar. Jag tycker det är viktigt att dom har god kontakt med slutkunden för att kunna utveckla så bra mopeder som möjligt, tillsammans skapar vi fantastiska hojar och då äre gött att ha lite ansikten på dom man bara pratar med i telefon eller mailar i vanliga fall.

Jag tänker mig detta spektakel i slutet av april när det har börjat bli lite varmare och förhoppningsvis är rent på vägarna igen. Min tanke är att banan ska vara samma som när dom kör VM-cupen på cykel runt Vårgårda. Det är så jäkla fina vyer och så har man chans att gasa på lite när det är utanför byn också. Tänk va trevligt det skulle kunna bli! Så tänker jag också att vi ska ha en sköjig prispall och priser till de tre första som kommer i mål, resten får en goodiebag och ett rabatthäfte med trevliga erbjudanden, exempelvis från Ettans mopeder.

Violetta tyckte att vi ska ha en pinuppatävling för de damer som inte vill vara med och köra, jag sa att då får hon gärna styra upp den så att det blir som hon tänkt sig. Men det är ju jädrigt smart att engagera även damerna, då är det ju större chans att gubbarna får ut och åka så att säga, hehe. Tror inte det bara är hemma hos oss som gumman är chef.

Nästa steg blir att prata med gubbarna på jobbet om detta, jag kommer ju inte klara av att ratta det själv så jag behöver deras samtycke. Sen måste vi nog prata med både kommunen och polisen för att få tillstånd och för att spärra av så det inte händer olyckor. Jag känner en utav poliserna som är stationerade i Alingsås, så jag ska slå honom en pling, han kan säkert ge mig lite tips.

Sen är det ju det där med marknadsföring igen. Vi får smälla upp nåt trevlig på hemsidan och trycka ut informationen på sociala medier. Jag ska nog banne mig sätta en annons i tidningen också, folk häromkring läser ju fortfarande den.

Fortsättning följer, ha en sketfin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *