Filial och meckar-kurs?

Tjenare!

Ni andra som driver företag här, har ni tips på moderna kassasystem? Jag har en kompis som bor nere i Skåne och som också är väldans intresserad av mopeder och att va ute i garaget och mecka. Vi snackar ganska ofta även om vi bor så långt ifrån varandra och ibland kan jag verkligen inte låta bli att garva när han säger nåt på skånska som jag verkligen inte fattar ett skit av. Sån dynga, haha! Men han är så jädra härlig! Anyway, det jag skulle komma till var att vi har diskuterat ifall det skulle vara smart att öppna en filial till vårat ståhej här på väschötta schlätta nere i Skåne. Vi får ju mycket förfrågningar från hela Sverige och särskilt ofta från just södra Sverige och däromkring som Mårten bor.

Jag tror att till en början så kan det räcka att han har en verkstad och sköter det själv, jag kan åka dit och hjälpa honom då och då. Blire mer utavet så får vi helt enkelt se till att anställa någon. Hade inte detta vart fränt?

Innan vi sätter något i verket så ska vi anordna ett mopperace där, precis som jag skrev att vi ska göra här. Jag tänker att för enkelhetens skull så kör vi exakt samma koncept, så testar vi intresset och sätter en plan efter det. Tack vare bloggen här och nöjda kunder så sprider ju sig ryktet inom moppemaffian och det tackar vi för! Det är så jädrans roligt att lära känna nya människor som har samma intresse och att lära varandra nya trix och knep. Så andra helgen i maj blir racet utanför Helsingborg där Mårten bor, så skriv upp det på ytterdörren där hemma så ni inte glömmert!!

Nu när jag sitter här och finular på hur man kan utveckla verksamheten ännu mer, så slog mig tanken om man skulle ha någon form av moppe meckar-kurser? För dom som inte gillar att läsa manualer eller titta på youtube så kan man träffas en gång i veckan och lära sig vad man ska tänka på när man bygger sin egen första moppe. Det finns ju så mycket kurser hit och dit om all möjlig skit, men jag har fasen aldrig hört talas om meckar-kurser för gamla gossar som gillar att bli sketna om händerna. Den yngre generationen är ju givetvis välkommen den också! Hur tycker ni det låter? Vill gärna veta om ni tror att det är något som går hem där ute i stugorna. Jag ska prata med gubbarna och Mårten om detta, är säkrast jag frågar Violetta också. Även om hon inte är så insatt tekniskt så har hon alltid bra idéer och tankar!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *