Tand-knaseri

Tjena tjena!

Då var det dags igen, både för att skriva bloggen men också tandläkaren.. jag fick ett brev från akuttandvård i hisingen igår, jag ansökte om en akuttid för att jag råkade bita av en del av min tand förra veckan, jävligt ont gjorde det faktiskt, och det ilar nåt så jävulskt i den när jag äter eller dricker något.

Nu skiner solen och snart är det Mars, jädrar så fort tiden går, jag ska börja fixa lite på baksidan av huset, fästmön tycker det ser alldeles för nedgånget ut, och det håller jag väl med om. Nu är det ju fortfarande väldigt tidigt tyckte jag men som Violetta sa så går ju tiden fort och vi vill kunna vara där ute så tidigt som möjligt när solen och värmer väl kommer, man vet ju aldrig med sverige. Det vi behöver göra är att ta bort massa skit som ligger där, först och främst. Gamla dåliga stolar och bord, gamla växter och krukor. Så som det ser ut är att det är en altan, eller kanske mer ett trädäck, halva är med tak över och halva är öppen. Vi har just nu ett plasttak som är hål i… efter all snö har det blivit för tungt och jag har inte haft tid att skotta det, så det gick sönder helt enkelt. Därför behöver vi även ta bort det och köpa ett nytt, mer tåligt plasttak som håller för eventuell snö.

Min babe vill ha nya möbler, hon vill ha en “relax-hörna” som hon själv säger, och en mathörna, sen bad hon mig även gör en slags stege att ställa blommor och växter på så det blir snyggt säger hon. Jag håller med om allt, hon har ett öga för sånt där och det har inte jag tyvärr, därför har det väl sett ut som skit innan jag hade henne.

Så, planen för helgen, ikea, vi har ju ändå plats att förvara möblerna även om vi inte kan ställa ut dom nu. Det är väl också för att kolla på lite annat misstänker jag, men det vill hon inte erkänna. Ikväll ska vi ha fredagsmys med tacos och kolla på talang, lite fjantigt program tycker jag men en mysigt tradition vi börjat med jag och tjejen. Ska bli riktigt gött me helg faktiskt,

Ha de! O trevlig helg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *