Fredags-känslan

Hej allesammans!

Hur står det till? Med mig är det bra, det är fredag och snart dags för lunch, ska käka köttbullar med potatis, brunsås och massor med lingonsylt! Så längtar till lunch det gör jag!

Igår kväll var jag och soon to be frugan på catering i Göteborg, hon hade fått en inbjudan via jobbet till något event och jag är ju inte mycket för det egentligen men hon ville gärna ha med mig så såklart jag ställer upp för henne. Gratis mat säger jag ju aldrig nej till heller. Det var supergott och ändå okej, lite kul människor o snacka med var det väl ändå.

Planerna för helgen ser hyffsat lugna ut, förhoppningsvis är det fint väder så vi kan fortsätta fixa där ute på uteplatsen. Vi har ju redan varit en sväng på ikea och jag har börjat fixa taket som är sönder. Vi ska båda vara hemma hela helgen vilket är skönt, jag gillar ju inte att flänga runt en massa, som vi gjort de senaste helgerna.

Denna veckan som gått har varit lång och det har varit mycket att göra på jobbet, jag har kommit hem sent om dagarna så det är skönt att den är över, 2 timmar kvar sen tar jag helg? Eftersom det bara varit jobb det senaste så har jag la inte så mö mer att prata om, o ni kan ju inte säga så mycket. Jag sitter just nu inne och dricker kaffe, tar första pausen för dagen. Jag äter ju inte ordentligt heller, det tjatar tjejen på mig om, så hon brukar laga matlådor till mig som jag bara kan gå in o värma på. Problemet är att det inte blir gjort så att säga. Jag tar mig inte tiden, istället blir jag vrölhungrig på kvällen o mösar i mig en massa. Nu ska jag iallafall avsluta min kopp här och gå ut de sista timmarna igen innan jag tar helg.

Ha det gött! Vi hörs nästa vecka. Byfånen is oout.

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *